Pargesoft Microsoft Perakende Etkinliğinde yerini alıyor

Perakendenin Yeni Dünyasında Var Olabilmek başlığıyla Microsoft tarafından perakende sektörüne özel olarak düzenlenen etkinlikte Pargesoft da yer alacak. Conrad Otel İstanbul’da 5 Aralık günü 8.30-13.00 saatleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte, perakende sektöründe yaşanan hızlı değişim ve dijital dönüşümün sektördeki yansımaları konuşulacak.

Perakende dünyasında günlük operasyonlara ve iş stratejilerine katkı sağlayacak teknolojilerin ve trendlerin tartışılacağı etkinlikte Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan, Microsoft MEA Perakende, Seyahat ve Konuk Ağırlama Sektör Direktörü Ramy Fares, Microsoft Danışmanlık Servisleri Stratejik Dönüşüm Lideri Mustafa Farhan, McKinsey & Co. Sorumlu Ortağı Semih Decan, Atasun Optik CIO’su Mustafa Ozan, Koç Üniversitesi’nden Profesör Doktor Gühran Kök ve Alwiser Kurucusu Erkan Yıldırım yer alacak.

Örnek perakende uygulamalarına da yer verilecek olan etkinliğe, Pargesoft danışmanlığında gerçekleştirdiği Microsoft Dynamics AX entegrasyonuyla süreçlerini daha verimli hâle getiren Karaca’nın yönetim kurulu üyesi Emre Karaca da konuşmacı olarak katılacak.

Program akışına aşağıda göz atabileceğiniz etkinlik hakkında detaylı bilgi için tıklayın.